5. susret ljubitelja Škoda automobila Gospić – Jadovno

15.9.2024.u 9.30h, Trg Stjepana Radića

(klikom na sliku otvoriti će se lokacija u Google Maps)

Prije nego ispunite prijavu molimo vas da izvršite uplatu od 15€ po odrasloj osobi na račun kluba (za osobe mlađe od 14 godina nije potrebna dodatna uplata), te nakon toga ispunite prijavu i u privitak stavite sliku uplatnice/pdf.file od izvršene uplate.
Uplate za prijavu molimo da izvršite najkasnije do 12.9.2024.

Podaci za uplatu su:
Škoda klub Hrvatska, Ivana Rogića 46, 10020 Novi Zagreb
IBAN: HR7923400091111059699
MODEL: 99
Opis plaćanja : kotizacija Gospić

ili skeniranjem bar koda:

    Ime i prezime (obavezno)

    Broj telefona/mobitela (obavezno)

    Email adresa (obavezno)

    Broj odraslih osoba koje dolaze na susret (obavezno)

    Broj djece mlađe od 14 godina koja dolaze na susret (obavezno)

    Privitak uplate (obavezno)

    Privola za korištenje podataka
    Izjava o zaštiti osobnih podataka :
    -Informacije koje tražimo od Vas prilikom ispunjavanja prijave služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge Vama kao krajnjem korisniku.
    -Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo vodstvu Udruge i poslovnim partnerima (treće osobe) kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
    -Svi naši članovi vodstva Udruge i poslovni partneri (treće osobe) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

    Privola člana :
    -Ispunjavanjem prijave izjavljujem izričito da sam Udruzi Škoda klub Hrvatska, ljubitelji Škoda automobila dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke, te dozvoljavam da ih ista pošteno i zakonito koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa.
    -Udruga Škoda klub Hrvatska se obvezuje da neće osobne podatke članova iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge kod ugovorenih partnera Udruge.
    -Suglasan/la sam da Škoda klub Hrvatska, ljubitelji Škoda automobila u skladu sa gore navedenim uvjetima koristi moje osobne podatke.
    Upisati pristajem/ne pristajem (obavezno)