Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

vađenje original radia

TourSk · 4449

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

TourSk

• Član Foruma
u: Srpanj 25, 2016, 10:00:50 poslijepodne
Brat mi ima fabiu i hoce izvadit original radio(ne radi) i stavili bi drugi,jel to netko vec radio,moze pomoc????da li pase ladica sto ide ispod radia bila na O1 tour

Bushido

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Srpanj 25, 2016, 11:11:01 poslijepodne
Trebao bi imati kljuceve (2kom) za vadjenje radija
Izgledaju ovako nekako:

Gurnes kljuceve u rupe na radiju do kraja i povuces prema sebi...

Neka preporuka je da se skine klema s akumulatora... te (kod tebe nije slucaj) da se provjeri da li se posjeduje kod za otkljucavanje radija

ps. ovdje imas te upute kao i jos neke

http://workshop-manuals.com/skoda/fabia-mk1/vehicle_electrics/electrical_system/infotainment/radio_systems_i/removing_and_installing_radio/
« Zadnja izmjena: Srpanj 25, 2016, 11:12:57 poslijepodne od Bushido »

Maverick

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Srpanj 25, 2016, 11:58:00 poslijepodne
ja sam dva obićna lima takve debljine gurnuo unutra i ispao je.

za 1din radio moraš adapter kupit. cca 50kn dobar zvuk. praktički ne služi ničemu osim da popuni 1.5 cm široku rupu koja ostane jer serijski radio nije klasičan 1din standard.

ne kužim s ladicom što bi htio. serijski bi već trebao imat ladicu

MTX

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Srpanj 26, 2016, 03:36:59 poslijepodne
Odreži dvije trake od lima širine cca 6mm i dužine 100 mm. Gurneš u ove otvore i radio izađe. U taj isti otvor ide radio samo gore iznad ide jedna letvica koja košta cca 30 kn pod brojem 6Y0857231

TourSk

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Srpanj 26, 2016, 08:45:20 poslijepodne
Sto se tice radija rjeseno je,malo je bilo muke al uspjesno sam rjesio,imao sam limove pa sam s njima izvadio,ladica od fabije nije htjela nazad pa sam stavio od O1 tour koja mi je ostala kad sam stavljao 2din radio u svoj auto,jos treba tu letvicu narucit i postavit