Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

tapecirung od krova

kruno1 · 9149

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kruno1

• Član Foruma
u: Kolovoz 02, 2019, 06:58:12 poslijepodne
Dotični se objesio pa visi(mislim na tapecirung,da ne bi bilo nekih izmišljaja).Da li je taj tanki tapecirung bio zaljepljen za nešto na krovu,da li je bio samo nategnut ili...ili?Kako to popraviti a da dobro izgleda a da ne visi?Osim odlaska tapetaru ako je to preskupo.

werdas

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Kolovoz 03, 2019, 07:35:35 prijepodne
a) nabaviš drugi ispravni i zamijeniš
b) skineš ovog dolje, postružeš spužvu koja se raspala i zato platno visi i sve posložiš kak je bilo.
kak god moraš skinut nebo dolje da bi mogao nekaj dalje napravit.

Bushido

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Kolovoz 03, 2019, 12:22:21 poslijepodne
Kako ti je i vec i napisano

Ili nadjes drugi i njime zamjenis svoj ili das pretapecirati svoga i onda si miran vjerovatno za vijeke vijekova...
Ova druga opcija ima 2 varijante;
1) da ga sam skines i odneses na tapeciranje(jeftinija varijanta)
2) odvezes auto i dodjes po njega za par sati.... gospodski

Upustati se u to solo mislim da nema smisla...potrosit ces previse novaca i zivaca ;)

I da odgovorim, krovni taprcirung sastoji se od tkanine,spuzve i "kartona" koji to sve drzi

kruno1

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Kolovoz 04, 2019, 05:33:09 poslijepodne
Hvala na odgovorima.Moram razmisliti o varijantama.
pozdrav

kruno1

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Prosinac 05, 2019, 09:35:52 poslijepodne
Dugujem objašnjenje na koji sam način riješio problem.Postavkom (jedno tridesetak "zvijezdica" na krov).Dakle uzeo sam jedan arak naljepnica  sa kockicama dimenzija cca 10 x 10 milimetara, običnu olovku i malu tubu superljepila tipa bond,cijanofix i sličnih.Krenuo sam od sredine opuštenog dijela tapecirunga, na platno sam prislonio vrh tube tog ljepila,malo stisnuo na platno,uzeo na prst tu malu naljepnicu,prislonio je na platno gdje sam malo istisnuo ljepila,vrhom olovke stisnuo sam tu naljpnicu na krov i držao jedno 10-15 sekundi ,tako je ljepilo primilo platno i ostatke spužvice na krovu i tako svakih 10-tak centimetara i platno više ne visi.Već to drži preko 3 mjeseca a samo se jedna "zvijezdica" otpustila u tom periodu.I da,te malecke četvrtaste naljepnice su ostale na platnu (tapecirungu) ali mene to ne smeta. :sarcastic: :sarcastic: