Eto nakon dobrodošlice od nekolicine forumaša, vrijeme je da iznesem svoj problem,
kao i kod većina vlasnika Fabije Mk1, pokazala se potreba za promjenom dihtunga glave jer već neko vrijeme počela srkati antifiz...no u zadnjih mjesec-dva nadolio sam bar 1 l antifriza (ak ne i više) i vidim na mjeraču ulja promjenu u boji..kao da je dobio žučkast odsjaj...dakle voda ne ide u cilindar (jer mi nimalo ne dimi) nego se miješa sa uljem.
majoneze na čepu je bilo već duže vrijeme, no nakon duže naprekidne vožnje ona bi nestala pa nisam to uzimao za ozbiljno...al sad konstantno se pojavljuje na čepu iako uredno obrišem.
jasno mi ja šta treba sad, al bi molio pomoć oko toga što mi treba od dijelova osim same brtve - da treba mijenjat i lanac il se motor otvara bez skidanja lanca? glava se obavezno ravna?
dal je poželjno mijenjat vodenu pupmu (očito nije mijenjana dosad), dal još kakav semering? gumice podizača ventila, karike...jebote već sam došo do polugeneralnke...

svaka pomoć je dobrodošla (naravno neću to sam radit, u potrazi sam za dobrim majstorom)